1

Dé specialist in
softcover boeken

Wilt u een softcover boek laten drukken? Bij PreVision helpen wij u graag verder. Als drukwerk specialist geven wij u advies. Na een analyse van de wensen en behoeftes leveren we maatwerk om uiteindelijk te komen tot een prachtig eindresultaat.

Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van de markt hebben we voor elke uitdaging een oplossing. Welk soort boek u ook wenst, kookboeken, kinderboeken, biografieën, studieboeken en alle andere soorten boeken. Bijzondere afwerkingen, formaten, papiersoorten en/of bedrukkingen. Alles is mogelijk.

Wij hebben verschillende drukwerk experts die voor u klaar staan om hierbij te helpen.

Alle mogelijkheden voor softcover boeken

Hoe wij ons al decennia lang onderscheiden van anderen

 • Al meer dan 25 jaar dé specialist in drukwerk 
 • Meer dan 800 boekproducties per jaar
 • Maatwerk advies 
 • Altijd de meest gunstige prijs voor uw drukwerk 
 • Met onze unieke propositie hoeft u nergens meer naar om te kijken 
 • Persoonlijk advies in alle softcover drukwerk mogelijkheden 
 • Uw partner van advies tot aflevering 
 • Beste kwaliteit softcover boek gegarandeerd 

 

Softcover 

Een boek dat is uitgevoerd met een flexibele omslag. Handzaam in gebruik en lichter dan een hardcover boek. De cover wordt doorgaans uitgevoerd in sulfaatkarton en garenloos gebrocheerd (lijmen) of genaaid gebrocheerd afgewerkt.

Ben je op zoek naar een speciale afwerking? Vanzelfsprekend zijn er tal van mogelijkheden om je softcover boek een bijzondere uitstraling te geven. Denk hierbij aan een extra flap aan de cover, het toepassen van foliedruk, spot UV-lak of preeg. Of liever een OTAbind of integraal gebonden afwerking?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij staan klaar voor advies.

We hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het drukken van boeken. Het drukken van boeken is dan ook onze passie.

In grafisch opzicht is (bijna) alles mogelijk. Met 25 jaar ervaring en een uitgebreid (internationaal) netwerk garanderen wij de beste prijs- / kwaliteits verhouding.

Samen met PreVision ben je als opdrachtgever zeker van je zaak en sta je er niet alleen voor.

DEZE OPDRACHTGEVERS GINGEN JOU VOOR

ADVIES NODIG? ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG

  Wij ontmoeten je graag

  Als je nieuwsgierig bent naar wat wij als PreVision voor jou of jouw organisatie zouden kunnen betekenen, dan wordt het tijd dat we samen aan tafel gaan. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking

  Contact
  Mark Lecomte
  Sales
  E mark@pre-vision.nl
  M 06 5369 3722
  T 040 292 8008

  Een afspraak is zo gemaakt