1

Dé specialist in
catalogi

Wilt u een catalogus laten drukken? Bij PreVision staan we klaar om u van dienst te zijn. Als specialist in het maken van catalogi en drukwerk in het algemeen geven wij u advies. Na een analyse van de wensen en behoeftes leveren we maatwerk om uiteindelijk te komen tot een prachtig eindresultaat.

Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van de markt hebben we voor elke uitdaging een oplossing. Wat voor uitvoering u ook wenst voor uw catalogus. Garenloos gebrocheerd, genaaid of geniet gebrocheerd of wenst u een wat bijzondere afwerking zoals bijvoorbeeld Otabind? Speciale formaten, papiersoorten en/of bedrukkingen. Alles is mogelijk.

Wij hebben verschillende drukwerk experts die voor u klaar staan om hierbij te helpen.

Alle mogelijkheden voor catalogi

Hoe wij ons al decennia lang onderscheiden van anderen

 • Al meer dan 25 jaar dé specialist in drukwerk 
 • Maatwerk advies 
 • Altijd de meest gunstige prijs voor uw drukwerk 
 • Met onze unieke propositie hoeft u nergens meer naar om te kijken 
 • Persoonlijk advies in alle drukwerk mogelijkheden voor catalogi
 • Uw partner van advies tot aflevering 
 • Beste kwaliteit voor uw catalogus gegarandeerd 

 

Catalogus

Catalogi worden doorgaans garenloos gebrocheerd (gelumbeckt) afgewerkt. Wilt u een afwerking die wat meer bestand is tegen intensief gebruik dan is genaaid gebrocheerd of een hardcover boek uitvoering een goede keuze. Uiteraard zijn andere (bijzondere) afwerkingsvormen ook mogelijk. PreVision verzorgt voor diverse bedrijven het drukwerk maar in veel gevallen ook de fulfilment / handling van de brochures naar wens. Daarnaast zijn we in staat om een gunstig tarief aan te bieden voor het verzenden van de catalogi. 

Ben je daarnaast op zoek naar een speciale afwerking? Vanzelfsprekend zijn er tal van mogelijkheden om de cover van van de catalogus een bijzondere uitstraling te geven en om daar mee op te laten vallen. Denk hierbij aan een het toepassen van foliedruk, coldfoil, spot UV-lak of PMS kleuren. Maar ook een bijzondere verpakking (seal) is mogelijk.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij staan klaar voor advies.

We hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het drukken van catalogi. Het drukken van catalogi is dan ook onze passie.

In grafisch opzicht is (bijna) alles mogelijk. Met 25 jaar ervaring en een uitgebreid (internationaal) netwerk garanderen wij de beste prijs- / kwaliteits verhouding.

Samen met PreVision ben je als opdrachtgever zeker van je zaak en sta je er niet alleen voor.

DEZE OPDRACHTGEVERS GINGEN JOU VOOR

drukwerk catalgus
drukwerk catalgus
drukwerk catalgus
drukwerk catalgus

ADVIES NODIG? ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG

  Wij ontmoeten je graag

  Als je nieuwsgierig bent naar wat wij als PreVision voor jou of jouw organisatie zouden kunnen betekenen, dan wordt het tijd dat we samen aan tafel gaan. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking

  Contact
  Mark Lecomte
  Sales
  E mark@pre-vision.nl
  M 06 5369 3722
  T 040 292 8008

  Een afspraak is zo gemaakt