Ons verhaal en onze (hi)storie

Zonder omkijken of stress
nemen wij complete producties
van opdrachtgevers uit handen.

Het verschil maken. Dat is waar wij als professionals van houden. En dat is waarom we iedere dag opnieuw met ontzettend veel plezier naar ons werk gaan. En omdat we er zo’n zin in hebben, krijgen we dingen gedaan die anderen niet voor mogelijk houden.

Al in 1998 waren wij ervan overtuigd dat we de wereld zouden kunnen veranderen. Beter zouden kunnen maken. In onze ogen was de grafische industrie destijds toe aan een nieuwe impuls, of misschien beter gezegd 'revolutie'. Met vernieuwende concepten hebben wij met succes onze stempel op de markt weten te drukken. Vanuit toegevoegde waarde hebben wij opdrachtgevers daadwerkelijk verder kunnen helpen en brengen. Zonder omkijken of stress nemen wij complete producties van A tot Z uit handen.

Een kwart eeuw later kunnen we alleen maar concluderen dat wij nog altijd vooroplopen in onze industrie. We wijzen opdrachtgevers de weg, helpen bureaus in hun zoektocht naar creatieve oplossingen en dagen de grafische industrie uit om processen te vernieuwen en verder te verduurzamen. Iets wat we nog altijd met evenveel passie, energie en plezier doen vanuit een gedegen en grensoverschrijdende visie. Welkom bij PreVision.

Al in 1998 waren wij ervan overtuigd dat wij de wereld kunnen veranderen en beter kunnen maken.

Wij ontmoeten je graag

Als je nieuwsgierig bent naar wat wij als PreVision voor jou of jouw organisatie zouden kunnen betekenen, dan wordt het tijd dat we samen aan tafel gaan. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking

Contact
Mark Lecomte
Sales
E mark@pre-vision.nl
M 06 5369 3722
T 040 292 8008

Een afspraak is zo gemaakt