No worries

Zorgeloos en grenzeloos

Bij PreVision zijn wij erop gebrand om onze klanten volledig te ontzorgen. Dat klinkt natuurlijk prachtig, maar in dit geval is dat ook echt zo. We hebben een doordacht ‘no worries’ concept ontwikkeld, waarmee we iedere stap in het proces tot in het kleinste detail beheersen en controleren. Wat betekent dat u ons als opdrachtgever met een gerust hart kunt inschakelen om niet slechts een deel, maar een volledig grafische traject bij ons onder te brengen. Van begin tot eind. Van A t/m Z.

En dat heeft zo zijn voordelen. In ons no-worries concept snijdt het mes namelijk aan twee kanten. Wat betekent dat we los van een perfect product met een optimale prijs en kwaliteitverhouding ook processen naadloos op elkaar af kunnen stemmen. En dat betekent dat we in termen van efficiency enorme slagen kunnen maken. Van advies tot bestand en van productie tot verzending.

En dat in binnen- en buitenland. In onze wereld weten we de weg namelijk blindelings te vinden en werken wij samen met gewaardeerde en gecertificeerde partners die – net zoals wij – niets aan het toeval overlaten. We leveren een grensverleggend en hoogwaardig product waarvoor we binnen ons netwerk samenwerken met prepress specialisten, drukkerijen, afwerkings- en fulfilment bedrijven, logistieke partijen, posterijen en transporteurs. Alles wat nodig is om een opdracht tot in perfectie en volledige tevredenheid van onze opdrachtgevers af te leveren.

Of het nu gaat om een eenmalige, kleinschalige opdracht of een groots en complex project. We hebben altijd een passend antwoord.


Fulfilment met een kapitale F

Vanuit onze expertise en ervaring hebben wij het begrip fulfilment geherdefinieerd en teruggebracht tot de essentie. De kern van ons fulfilment model is ook de kern van ons ‘no worries’ concept. Vanaf scratch hebben wij ons model gebouwd en hebben we modellen nieuwe inhoud, maar ook invulling gegeven. Het resultaat is dat wij een grafisch totaalconcept kunnen aanbieden van A t/m Z, waarbinnen zich onder andere een kapitale F bevindt als het over fulfilment gaat. Wat betekent dat we niet alleen doen wat we beloven, maar dat we dat ook beter, sneller en efficiënter doen dan anderen.

Logischerwijs zijn we bij de ontwikkeling van ons no worries concept vertrokken vanuit een full service gedachte. We willen u tenslotte ontzorgen. En dat in de breedste zin van het woord. Ons no worries concept stelt ons in staat complete ketenconcepten in te vullen. Een unieke propositie die ervoor zorgdraagt dat u echt nergens omkijken naar heeft en toch volledige controle. 

Binnen onze processen is flexefficiency een absolute must. Alles wat we doen is doordacht en dusdanig ontworpen dat we processen kunnen schalen, optimaliseren, corrigeren en controleren. Hoewel foutmarges door onze protocollen tot achter de komma geminimaliseerd zijn, laten we niets aan het toeval over en controleren we onze processen en werkzaamheden continu. Zonder enige schroom durven wij te stellen dat we verwachtingen niet waarmaken, maar overtreffen.

Binnen onze procesideologie, streven wij in alles wat wij doen naar de perfecte balans tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid


En dat gewoon in Eindhoven

Eindhoven is het technologische hart van het zuiden. Leading in technology, voorop in design en één van de slimste regio’s ter wereld*. De kreet ‘Eindhoven de gekste!’ is ondertussen welhaast een geuzenleus waar we trots op zijn. Want natuurlijk zijn we een beetje gek. Maar puur en alleen omdat we passioneel veel van ons vak houden en waar nodig echt tot het uiterste gaan.

Iets wat je natuurlijk pas echt ervaart als je met ons werkt, want alleen dan komt het ‘ware beest’ in ons naar boven. Als een duveltje uit een doosje nemen wij je mee aan de hand en nemen wij je voor je het weet al het werk uit handen. We adviseren, nemen specificaties met je door, zorgen voor modellen en offertes, bewaken deadlines en budgetten, checken continu de voortgang van projecten, organiseren logistieke processen, verzenden en regelen het transport van producten en materalen enzovoort. En dat allemaal zodat jij en jouw organisatie op het juiste moment een onuitwisbare indruk bij jullie publiek kunnen achterlaten.

En als je tussendoor toch nog een vraag hebt? Dan beantwoorden we deze natuurlijk graag. Je kunt ons namelijk altijd bereiken. En we schuiven net zo graag even bij je aan tafel. Alles wat jou en je organisatie gelukkig maakt. Wat ook betekent dat je binnen ons bureau één vast aanspreekpunt hebt. Een gedreven en energieke adviseur die jouw taal spreekt en jouw onderneming door en door kent.

* In 2011 werd de regio Eindhoven door het Intelligent Community Form uitgeroepen tot "slimste regio ter wereld"